I would go straight to hell if you asked me to

Göteborgs-trippen blev längre än vad den skulle. Vi drog på Tisdags-natten runt 23:00-00:00 och vi var framme på skolan runt 01:30. Vi skulle egentligen dragit hem på Torsdagen men vi stannade enda till Lördag. Tänkte köra en sammanfattning på vad som pågick där. Bilder kommer upp när jag fått dom skickade till mig av Otilia.

WENDSDAY: Vi väcktes av Anders: GOOODMORRRRRGON TJEJERRRRRR - på världens härligaste Göteborgska. På förmiddagen gjorde vi en shopping runda i Guthenborg City och på eftermiddagen 16:00 så checkade vi när killarna i Råå IF spelade match mot finnarna och vann med 3-0. På kvällen käkade vi pizza och Stupid Me glömde mitt leg så jag fick inte dricka vin med brudarna. När vi kom tillbaka till skolan så hade vi en liten chillfest med Tim och Emil.

THURSDAY: Väcktes av regn rakt in i facet då det pissregnade ute. Killarna skulle spela match mot Norrmännen runt 10:00 så det var upp och hoppa tidigt för att åka dit i The Tour Bus med laget. Tyvärr så förlorade killarna matchen så det var en väldigt dyster stämning. På onsdagen bestämde vi date med Tim och Emil för en utgång i Göteborg på Torsdagskvällen. Vi åt middag och drack oss fulla med Mattias, TP, Mickey och Niclas innan vi tog spårvagnen in till stan. Det var en grymt rolig utgång med knäckta klackar och vakter som dissades. När vi kom hem på natten blev vi chockade när vi märkte att batteriet på bilen dött..

FRIDAY: Väcktes av skrikande killar som skrämdes på deras väg till frukosten. Det var en seg start på dagen då vi bara la och sov i bilen. Mattias och TP laddade batteriet med hjälp av startkablar och vi körde en runda för att köpa lite gott till kvällen då vi hade bestämt att stanna yttligare en natt. På förmiddagen checkade vi Råå IF's hemmagjorda turné, vilket var väldigt underhållande. På kvällen drog vi till Liseberg och tittade på när killarna gjorde bets inne på Casinot och drack öl. Happy as hell blev man hade åkt en tur på Kanonen och såg att JJ stog med det gosigaste lejonet som han vunnit åt en. Awesome!

SATURDAY: Sorgsna för att det var dags att bege sig hem till Skåne. Komiskt när vi skulle starta bilen och märkte att batteriet hade dött för andra gången. Vi umgicks lite med killarna innan vi kramades och sa hejdå för att köra söderut. Vi stannade en stund på MC för att käka en fet frulle med PLUS-meny så vi fick varsett grönt glas.


The Love Of My Life.

Anonym

Det är så fint på Liseberg.

2010-07-28, 10:59:48 http://tvminnen.blogg.se/

Name:
???

E-mail:


Website:


Words:


Trackback
RSS 2.0