Stuckinthemoment

Nu har jag äntligen packat färdigt, tror jag? Känns som om någonting är glömt. Sjuk som ett as var jag när jag vaknade imorse så denna dagen har jag nästan bara snoozat och packat. Vilken jävla beslutångest man kan ha när man ska välja kläder och fan vilka dåliga val man har också. Fyfan vad jag ska shoppa där nere alltså. Vi får ju la se hur många Converse jag drar med mig hem.

I tisdags firade vi Annie på Hamnkrogen, det blev en helt grym kväll med kalla stora glas med öl och en massa fylleskratt. Imorgon kör vi igen, fast denna gången förfestar vi @ Annie's place och på kvällen drar vi till stan och dansar på The Tivoli. Vid ca O2:3O får man ta sin fulla röv och dra sig mot knutan, där vi tar båten till Danmark för på morgonkvisten drar man till Turkiet.

Fyfan vad det ska bli skönt att slippa Sverige i två veckor. Sola, bada, shoppa och dricka goda drinkar. Bara leva.

Jag har 1OOO anledningar till att älska dig.
[klick ↑]

@BABYSIS/KRISTIANSTAD

love/confession

Jag är så jävla kär i dig, Victor.

BAKKEN/21-O5-2O1O
[resten av dom grymma bilderna ligger uppe på fejjan]

JACKASS,

I can't sleep så jag drogar Jackass istället. Som vanligt skiter jag i att plugga och jag får väl betala för det imorgon när jag sitter på med provet framför mig, heheh. Jag är för lat för att öppna ett mejl. Vi var på Bakken i fredags, det var fierce! Bilder kommer upp imorgon → finns redan över hela fejjan. Det måste göras om i sommar, brudar! Efter Bakken så drog vi till The Tivoli. Igår firades Marcus, grattis återigen till examen! Efter ett litet firande av han drog jag och Natacha till Josephine's hemmafest. Vi stannade bara där en liten stund innan vi drog hem, och jag decka typ dirr. Idag så har jag varit på besök hos min lillasyster och styvmamma i Kristianstad, så egentligen är jag helt död. Men ögonen vill inte stängas. Bu-fucking-hu. Nu ska jag fortsätta dregla framför Jackass och drömma mig bort med mannen här under.

22/MAJ/2O1O

Är det inte nu jag borde vara lycklig? Är det inte nu jag borde skrika av glädje? Lyckan äter upp mig från insidan och ut. Jag sminkar på leendet. Jag håller för huvudets mun och låter hjärtat prata. Hans ord krossar mig. Hans blick dödar mig. Känslan av hans hand gör så att jag går i tusen bitar. Jag har hittat min drömprins. Den vackraste Prinsen. Min andra halva. Detta är starten på något jag väntat på så länge. Jag vill inte ha "The End".

YOU/ARE..

LA/CAMPIONS

Grattis mitt älskade Barcelona. 2:a året i rad tar ni hem guldet som vinnare i La Liga. Matchen mot Valladolid avslutades med 4-O. Ni är fantastiska. Och alla tal ni höll - Guardiola (coach), Carles Puyol, Lionel Messi, Victor Valdés, Xavi Hernandez, Zlatan Ibrahimovic m.m. Så vackert. Ni är bäst. Min kärlek till er är obeskrivlig. Ni är ett par jävla krigare och ni förtjänar allt! VISCA EL BARÇA I VISCA CATALUNYA!
[pics: fcb - villareal, fcb - inter & fcb - real madrid]

ALOVELIKEBLOODDead by Aprils nya singel. Eh, jag diggar den ju, helt klart. Men WHATTHEFUCK, var är Jimmie's growl? Denna låten är en cover av Killing Jokes version av Love Like Blood. Men killarna kunde faktiskt ha gjort den till deras egna. Man börjar ju undra lite hur deras nya album kommer se ut. Johan lovade ett fiercigt album, då vill jag fan ha ett fiercigt album.

I'MALITTLEDRUNKANDINEEDYOUNOW

Det kändes ju helt perfekt att sitta med ett värkande huvud, en spyfärdig mage och ett par halvöppna ögon på ett bröllop igår. Men det var ju tecken på att jag haft en grym kväll dagen innan. Det var ett så jävla vackert bröllop och efterfesten var perfecto. God mat, god dricka och härligt sällskap. När fyllan kom så var vi alla på dansgolvet och dansade till allt från Heaven's On Fire - KISS till You're The One That I Want - Grease. Jag var helt död när vi satte oss i bilen. Jag satte hörlurarna i öronen direkt och deckade till If I Can't Have You - Adam Lambert.

Idag är jag sjuk. Bu-fucking-hu.HEYSOULSISTER

Time to get wasted! Förfest at my place, sen drar vi till The Tivoli, och förhoppningsvis blir det SHOT, SHOT, SHOOOOT @ Tapaz. Ha en grym fredagskväll!


Iris, Otti och jag på Le Cardinal i onsdags, det va en förbannat ball kväll!

list,

Jag är beroende av att höra ny musik.
Jag gillar att komma hem på morgonen och slänga av mig mina heels.
Jag äter helst fyllekäk, ju fetare desto bättre.
Jag säger ja till en shot, eller fem.
Jag ger mig sällan in i
matteboken och alla förbannade tal den erbjuder.
Jag är duktig på att snooza.
Jag stör mig på folk som sätter sig brevid en i bussen när det finns ca tio andra lediga platser.
Jag läser helst alla intressanta biografier som finns.
Jag är vackrast när jag är full, eller ja, iallafall känns det så.
Jag skrattar åt allt.
Jag är en typisk "lev-för-dagen" människa.
Jag har aldrig ätit mango.
Jag är lycklig när jag står i ett publikhav och känner basen i hela kroppen.
Jag trivs inte med att vara nykter.
Jag är dålig på att vara tyst.
Jag är rädd för att stå och trampa på samma ställe.
Jag älskar att öppna upp en kall.
Jag tror på mig själv.

3/little/words

Jag saknar dig.

I'MGOINGTOGETFUCKINGWASTED

Karatefylla ikväll - check √. Ska snart bege mig mot bussen som ska ta mig till Otilia, där vi förfestar. När det börjar närma sig kväll drar vi till Hampan, Tapaz och slutligen Le Cardinal där vi dansar hela natten lång! SHOT, SHOT, SHOT, SHOOOOT, EVERYBODY! :D


[pic: oldie. missing my bullet♥]

yours,

life,

feeling,

Känslan jag får när jag går in i en klubb full av folk, men du är den enda jag ser. Känslan jag får när du håller om mig. Känslan när jag vaknar upp varje morgon med ett leende på läpparna. Känslan jag får när jag får ett sms av dig. Känslan jag får när jag kollar in i dina ögon. Känslan jag får när du tar min hand. Känslan jag får när du säger mitt namn. Känslan jag får när du pussar mig. Känslan jag får när du säger att du är kär i mig. Känslan jag får när jag ser dig le. Känslan jag får när jag hör dig sjunga. Jag älskar den känslan.

Även om jag bara kännt dig i 2 veckor så har jag 1OOO anledningar till att älska dig.

THIS/IS/LOVE

'

Jag har fortfarande inte smällt att du har lämnat Dead by April, och jag lär nog aldrig göra det heller.

friday,

UPDATE, O7-O5-2O1O: Idag är det fredag. Och det blir ingen utgång. Alla sötnosarna har åkt på sjukdom, aj då. Alla utom jag.

Jag svävar på moln just nu och jag vill aldrig ner på jorden igen, aldrig.
Hey Soul Sister - Train, What Do You Want From Me - Adam Lambert, Wherever you'll go - The Calling, All These Lives - Daughtry,
S.E.X - Nickelback, Unknown Soldier - Breaking Benjamin, I Want You - Kings Of Leon, Jealous Guy - Gavin Degraw,
Need You Now - Lady Antebellum, The Good Life - Three Days Grace, You Found Me - The Fray

heaven,


Ron Pope - A Drop In The Ocean

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
It's like wishing for rain as I stand in the desert
But I'm holding you closer than most
Cause you are my heaven

confession,

Just nu mår jag skit. Jag vill sova och aldrig, aldrig fucking vakna igen.


Dead by April - My Saviour

angel,

MAGICAL,

Fredagskvällen var lika grym som jag ville att den skulle bli. Vi förfestade hemma hos Otilia, med grillning (dvs. typ rå flintastek), spelade spel, söp och skrattade röven av oss. Runt 23:OO drog vi mot stan och köade till Tivoli, efter vi fått stämpel så drog vi till Tapaz för att ta några shots. Idag har jag varit och firat Maryam en stund på kvällen och sedan har jag degat framför TVn. Nu ska jag decka och sova hela söndagen, det gillas.

Du är magisk.

RSS 2.0