Happy birthday to me!

Så, nu står jag här, 18 jävla år. I made it. Min födelsedag ska firas med familjen och kinamat. Tack till er alla, tack. För allt. Ni är awesome!

HIM - Right Here In My Arms

.

.

wednesday,

Idag har jag gjort allt jag inte skulle göra. Egentligen skulle det städas, inte slösurfas. Klockan har redan hunnit bli 2O:3O och jag har fortfarande ett stökigt rum. I just wanna go to bed, jag är helt slutkörd (don't ask why... för jag vet inte) Jag ska iallafall sätta på min Do me-playlist @ Spotify och sen kör vi väl igång. Have a awesome Wednesday night.


[pic: ami james - tattoo artist]

converse,


Denna sko har jag dregglat efter i säkert ett år nu, men you know what? Den är on its way home to me. Jag är lycklig.

nini,

Jag hade fett tråkigt så jag lekte lite med min design och here's the result. Efter vi käkat igår stack jag till min dude och somnade där. Idag mötte Shqipe i stan runt 12:OO och vi drog till dagiset där vi ska praktisera next week, efter det gick vi en runda. När jag kom hem så märkte jag att det va något fel på min bebis, så jag ringde till veterinären och fick tid imorgon. Jag svär, att jag kommer hata dig så fruktansvärt mycket Gud, om du tar henne ifrån mig. Jag kommer hata dig.

weekend,

Kanske borde uppdatera denna blogg någon gång. Friday: Min dude kom hit och vi hade en helt awesome kväll. Saturday: Tjejmys framför Melodifestivalen med dricka och gott. Sunday: Tjejkväll hos Otilia med massa dricka och Singstar. Tack för en helt fiercig helg. Om en vecka, next sunday, fyller jag hela awesome 18 år, can't wait. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen bär det av till stan och sedan käkar vi på Haket. Love.

The/Greatest/Love/Of/All

Here/you/go

Beskriv dig själv med tre ord
Envis, pratglad och egen.Heter du Rina, eller är det ett smeknamn?
Nej, jag heter Sabrina, så ja, det är ett smeknamn.

Vad värderar du högst i ditt liv?
Min mamma - som är min förebild, min sol och min gudinna, jag kan inte älska något annat mer än vad jag älskar denna kvinnan. Min storasyster - som är det absolut finaste jag har i mitt liv och som jag älskar mer än allt annat. Min lillasyster - som jag träffar allt för sällan, men som äger mitt hjärta. Mina vänner - som jag aldrig hade kunnat stå på mina ben utan, människorna jag litar på till 1OOOOOO % och som jag vet, aldrig lämnar min sida. Min musik - som är den vännen som aldrig kommer hugga mig i ryggen, vännen som fått mig att ställa mig upp vartenda gång jag fallit. 

Du är inte Natachas syster ellerhur?
Nej, jag har ju inte levt med henne i mina hela 17 år.

Var bodde du under din barndom?
Jag växte upp i världens vackraste Malmö.

Vad är det som har hänt med din pappa?
Det som har hänt med min pappa är att han dog i november 2OO8. Ingen livs-historia, tyvärr.

Har du alltid varit rock n' roll?
Nej, de har jag inte. Jag har haft stor kärlek till rock hela mitt liv men aldrig riktigt lyssnat på det ständigt. Men sedan två år tillbaka så har rocken blivit det absolut bästa jag vet.

Tror du på gud?
Nej. Jag tror på ödet.

Var bor du?
I en liten sketen by utanför Helsingborg, Höganäs.

Vilken skola går du i, och vad för linje?
Jag går i en skola som heter Victum som ligger mitt i stan i Helsingborg och så går jag på barn & fritids-programmet :)

Hur bra anser du att du är i sängen?
Jävligt bra.

Bästa minnet från 2009?
Fan, vad ska jag börja med. Hur jag stog på egna ben och lämnade den jäveln. Jag och min syster som gjorde allt mellan himmel och jord. Upptäckte nya helt underbara band. Malmöfestivalen. Helsingborgsfestivalen. Jag började skolan och lärde känna helt jävla grymma människor. Att se min mammas dröm gå i uppfyllelse. Ja, det var en massa som hände 2OO9 och jag glömmer inte ett enda skit utav det.

Hur klär du dig, vad har du för stil?
Min stil är lite blandad, men det blir mest svart, nitar, läder och massor av ringar.

Vilken typ av sko är din favorit?
Converse, all in! Men jag har också en stor crush på mina svarta kängor.

Varför blev du rödhårig? Och kommer du alltid vara det?
Jag blev rödhårig för att jag alltid velat testa det, och jag gilla det. Om jag alltid kommer vara det, det får vi se.

Vad vill du göra i framtiden?
I framtiden ser jag mig själv som gift med världens bästa man, som en helt awesome mamma och en grym dagis-fröken. Min högsta dröm är att jobba med musik så jag hoppas verkligen att den drömmen slår in. 

Har du pojkvän?
Nej.

Vad faller du för hos en kille?
Allt från hans ögon till hans sätt att gå. Ett plus är tatueringar, grym klädstil och ett jävligt snyggt leende.

Vad tycker du är dom viktigaste egenskaperna hos en kille?
Att han uppmärksammar vartenda liten detalj som så många få andra aldrig kan se och att han kan komma ihåg alla små saker man sagt. Exempelvis att jag alltid har mittbena men en dag har snebena och att jag nämnt att majs är awesome. Humorn - hur han får mig att skratta enda inifrån ryggraden tills jag gråter. Hans självförtroende och hans vilja i livet.

Vem är den sexigaste mannen på hela jordklotet?
Philip John Clapp, also known as Johnny Knoxville.

Har du någon kändiscrush?
Hehe, om jag har. Jimmie Strimell (Dead by April), Johnny ↓, Marcus Wesslen (Dead by April), Matthew Gray Gubler (Dr. Reid, Criminal Minds).Vilka är dina favorit band?
Nickelback, Dead by April och Breaking Benjamin.

Bästa albumet från 2OO9?
Svårt att välja men det måste vara Dear Agony - Breaking Benjamin.Blir det några konserter 2O1O?
Ja, det hoppas jag fan att det blir, men vem jag ska se har jag inte klurat ut än.

Vilken är din dröm-konsert?
Den som pågår just nu men som jag inte har råd med att se (fucking skit). Nickelback och Breaking Benjamin, all in one. Det hade varit så freaking grymt.

Vilken är den absolut bästa låten?
Nickelback - Next Go Round

Vilken/vilka låtar blir du extra glad av?
Danko Jones - Forget my name

Neverstore - Kings of the world

Nickelback - This Afternoon.


Varför bloggar du och vad vill du få ut av det?
Först och främst så bloggar jag endast för min egna skull. Jag tycker det är en ball grej, dela med mig av den bästa musiken there is och mitt grymma liv (nja, "grymma" kanske..). Mitt helt awesome mind och allt jag tycker och tänker. Sen om ni gillar de eller inte, det är er ensak. Hata eller älska, that's it. Jag är cool ändå.

Vad är det du ska tatuera, och var någonstans?
Jag ska tatuera mig bakom örat → 4 st noter. Och på underarmen → en text. På foten → en elgitarr eller en akustisk gitarr. På nacken → Nickelback, Dead by April och Breaking Benjamin's loggor.Vilken är din favoritblogg?
Mirre.

Vilken är din favorit TV-serie?
One Tree Hill, inget snack om saken.

Vilken är din favorit humor serie?
How I met your mother och Family guy.

Om du hade fått vara vem som helst under en hel dag, vem hade du då valt att vara?
Kat Von D.

När får vi se din "100 things to do before I die" lista?
När jag fyllt den med 1OO saker. Har ca 78 st nu.

ASK,UPDATE, 15/2 2O1O → YO! Jag svarar på era frågor på onsdag, alltså om 2 dagar.

.

one/sweet/moment

Jag har varit lite off nu på senaste tiden, vilket man får lov att vara ibland. Tänkte sammanfatta min helg. Friday: Girls night out, javisst. Tabletterna började avta nångång under kvällen, så ett trevlig sällskap var jag tyvärr inte, i'm sorry for that. Men det var en helt underbar kväll, tack så mycket! Saturday: Drog till min lover runt 17:OO, had a wonderful time. Rörde mig hemmåt runt OO:3O. Sunday: Uppgift avklarad√ på MSN med Shqipe, städning snart och TV-kväll med How I Met Your Mother 2O:OO och The In-Laws 21:OO.

Förresten, jag var på House Of Pain och beställde tid till tatuering förra veckan. Date: 12 april 12:OO. Jag är taggad som fan. Nu måste jag bara bestämma mig för vilken text och storlek jag ska ha så jag kan gå dit och få ett pris. Och en härlig sak till: medans jag väntar så ska jag gadda mig bakom örat (hoppas jag), 4 music-notes. 1:a för Mami, 2:a för Natacha, 3:dje för Esmeralda och 4:dje för min musik.  


Un Dia A La Vez → En dag i taget. 1:a eller 2:a textstilen?

I'm/bringing/the/Tequila

Girls night out ikväll. Ska snart fylla en flaska med Tequila (HAHA) som jag ska ta med mig ut, mums. Trevlig helg.

b/b

Jag är fortfarande sjuk som ett fuck, ligger i soffan med Family Guy på TV och Brad Paisley's I Wish You'd Stay spelandes på Spotify. Jag ska slänga mig i sängen och snooza om en stund men först måste jag plugga lite. Livet leker fett mycket med mig just nu, jag ger upp snart. Puh. Vi hörs väl snart igen.
O1. Fade Away O2. I Will Not Bow O3. Crawl O4. Give Me A Sign♥ O5. Hopeless O6. What Lies Beneath O7. Anthem Of The Angels O8. Lights Out O9. Dear Agony 1O. Into The Nothing 11. Without you

RSS 2.0