Some/acoustic/Versions


Sidewalks - Story Of The Year, I Can't Get You - Fallbrooke, Promise Me - Dead by April, I8 And Life (Erik Grönwall's version) - Skidrow, But Honestly - Foo Fighters, If It Means A Lot To You - A Day To Remember, Far Away - Nickelback, Hero Of War - Rise Against, So Far Away - Staind, Time Of Your Life - Green Day

Jag är en sucker för akustiska låtar, så here you go, some of the greatest.

fourteen/days/left


Leave/no/stone/unturned


Imorgon drar man ner till hemstaden Malmö med Natacha för en massa penga-slösande. Måste komma ihåg att sticka till SHOCK för att handla lite kon-nitar. Nu ska jag fortsätta städa mitt bombenedslag till rum. TTYL.

Happy 24th birthday Lady Gaga

Watching/cars/as/they/go/by

Idag har det varit en satans lugn dag, med ingen stress, ingenting. Såna dagar kan man få lov att ha oftare. Jag möblerade om lite på rummet, men ångrade mig direkt. Jag måste rensa mina kläder och mina smycken, men jag hatar att ge bort saker. Jag snear på livet. Jag har inget viktigt att säga. Goodnight, lovers.

I/can't/speak/louder

I/can/still/see/the/cracks/in/that/motherfuckers/reflection

Happy day at school. Muntliga provet gick faktiskt bra (bara för att jag svarade på 2 frågor..) Efter påsk-fikan som kamratstödjarna bjöd på satte jag och Shqipe oss utanför skolan och njöt i solen. Stupid me pajjade mina brillor så just nu har jag målat mina lila brillor svarta med nagellack. Jag är cool. Snart ska jag ta cyklen och möta syster för lite shopping på Systemet och ICA. TTYL!

I/can't/get/you

Torsdag idag, bara en dag kvar att härda ut sen är det påsklov. Helt freaking awesome. Det är plugg, plugg och plugg all the time. Jag och Shqipe gjorde ett "prov" tillsammans nyss over the phone, easy shit men inte imorgon. Vi får ju våran bestraffning genom att halva klassen som fick IG, ska ta sin röv till skolan för att sitta där i 3 timmar medans andra halvan är hemma och snoozar i sin varma säng. It's not fucking fear. Anyway, jag har nyss (25 min sen) sett ett helt fiercigt avsnitt av Criminal Minds, as usual♥.

I flera månader nu så har jag suttit på Tradera, glott på den ena gitarren till den andra, men tvekar fortfarande. Saknaden till gitarren är stor, jag fattar inte varför jag gav upp. Jag vill så gärna börja spela igen, fast bara hemma med en internet-kurs. Måste fixa till mina granna skills. Ska man slå till, kanske? And I promise you, lovers, uppdateringen ska bättras. Jag har inte varit på topp bara. Love.TRUE/LOVE

LOOK/BACK

THIS/WEEKEND

Friday: Vi firade Otilias awesome 18th b-day, förfest hemma hos henne sedan bar det av till Tivoli där vi dansade röven av oss hela natten lång. Saturday: Det blev inteså mycket sömn, vaknade O9:OO för att dra på möte, på med nytt smink och nya kläder för Otilia skulle firas i lokal med familj + vänner. Vid O6:15 deckade man i Bårslöv framför Happy Feet.. Sunday: Jag kom hem för någon timme och ska strax börja städa rummet, efter det blir det äckligt plugg för jag måste skriva dom fula arbetsuppgifterna. Please, kill me..

Jag lämnar nog blogg.se snart och drar till Devote istället. Måste bara slänga ihop en design först. TTYL!

KARMA,

IT/SUXXS

Vi kanske ska bryta denna bloggtystnaden, va? Jag har tappat lusten till nästan allt, fucking sucks. Jag kanske ska sammanfatta var jag har hållt hus denna veckan (veckorna) - Vi firade min awesome 18th b-day, jag är på praktik på en förskola (3 veckor, sista veckan nu), jag är helt död när jag kommer hem, jag tränar (kass...), jag försvinner i musiken och jag har mitt hjärta på två olika ställen. Thats fucking it, rock on.


[pic: life is about gettin' drunk.]

TO/DO

Breaking Benjamin - Dance With The Devil

Dead By April - Erased.


[pic: lastnightstrash♥]

♫♥

.

my/18th/party
Det började hemma med fierciga taco-burgare och sprit sedan dansade vi hela natten lång tills vi inte kunde gå på våra sky-höga klackar, inte för att jag klarade det direkt så smidigt från början. Tack brudar, för en awesome födelsedagsfest!

A Day To Remember - If It Means A Lot To You

MAYDAY,

Gutendagen. Förskyld som ett fuck och lat som ett as. Borde egentligen städa och inte sitta här och slösurfa. Jag stannade hemma från praktiken idag för att vara helt utvilad inför kvällen men vaknade O9:OO, inte så värsta lyckat. Ikväll firar jag och mina lovers mig och det kommer bli fierce. Talk to you later.

[pic: mayday parade]

Mayday Parade - Bruised And Scarred

.

Breaking Benjamin - Breath

RSS 2.0