And if you do me right, I'm gonna do right by you


Då drar man iväg på läger imorgon med BF1, BF2 och BF3. Vi är borta onsdag till fredag och vi ska crasha ett ställe som heter Bolmsö. Vi ska köra några aktiviteter på dagen och sen ska vi busa natten lång. Fierce. Nackdelen är att jag inte kan packa ner min dude i min väska. Inte bara att Bosse sa nej utan han har gått och blivit sjuk också. Nu ska jag snooza för jag ska upp med tuppen. Hörs in a few days. Love! Detta måste sägas: Victor, jag älskar dig. Du är grym.


Robyn - Hang with me (Official version) - Denna låten är KÄRLEK!

Are you ready to be amazed?


Ett nytt track från Erik Hassle and it's fierce!

Idag tog vi skol-foto. Fotografen ställde mig längst bort på höger sida, längst bort från min trygghet. And that freaking sucked. Idag hade vi också vår första Naturkunskaps-lektion med Patric. Nja, det blev mest snack och kaffe-drickandes för min del. Om cirkus en timme är det dags för mig och La Familia att dra och träna. Och efter det ska jag handla käk och sola mitt bleka arsle. Men inte ska jag få en "lugn" stund efter det utan jag ska packa väskan (väskorna) till lägret och göra färdigt min och brudarnas "insparks"-aktivitet, som jag så sött kallar det. Peace and Love.

a beautiful memory


[pic: Natachas 20th birthday-party]

When weakness hits you.

Tragedies happen. And when they do, what are you going to do? Get weak? Give up? Quit? No.
I've realized that when your heart breaks, you have to fight like hell to make sure you're still alive.
Because you are. And the pain that you feel? It's called life. And what about the confusion and fear?
That's just to remember you that there are something better out there. And that something is worth fighting for.

© Sabrina Caballero, 29-08-2010

I want to do you, nice and slow


Mina, bara mina. Jag får ögon-orgasm. Och tanken av att bära er en ute-kväll får hela mig att pirra. This is pure sex for me.

The funural


Friday's outfit.

Idag är jag hemma från skolan. Inte bara för att jag helt plötsligt blev sjuk, utan för att det är begravning. Min kära svär-farmor gick bort under sommaren. I do not like death. I fear death. Jag saknar henne.

THE SONG

Detta är en av anledningarna till varför vi kallar det "A Magical World"


Wakey!Wakey! - Dance So Good

Still, we've got our hearts on save.


Gavin DeGraw - We Belong Together

So, tell me why we're talking when we dance so good?

Sunday, I'm in love. Jag somnade med ett leende på läpparna igår och vaknade med samma leende imorse. Igår drog jag, Natacha, Annie och Josephine till Malmö för att kolla på när idolerna uppträdde. Och vem tror ni att vi ser direkt när vi hoppar av tåget? Jo, självaste Erik Grönwall. Jag tror att mitt hjärta slog 500 gånger extra när han kramade mig.

Erik Hassle, Erik Grönwall och Apollo Drive var underbara på scen. Och när RIX FM tog slut gick vi till ett hotell som heter City, där vi ska bo den 27 augusti, och ja. Vem stod i receptionen om inte Erik Hassle? Mitt hjärta stannade. Jag tappade andan. Jag har träffat, pratat och kramat en av mina största idoler. Lucky fucking me.


APOLLO DRIVE


MY LOVE, ERIK HASSLE


LOVELY ERIK GRÖNWALL


SUDDIG BILD MED ERIC SAADE


NATACHA OCH JOSEPHINE MED ERIK HASSLE


JAG OCH THE ONE AND ONLY HASSLE

Force our smiles, baby, half dead

Han valde mig - av ca 500 tjejer i en klubb så valde han mig. Varför låter jag osäkerheten ta över? Han är ängeln på mina axlar. Han är en anledning, en anledning till att få älska igen, en anledning till att få le vartenda sekund. "Nothing lasts forever" - Det är vad jag intalar mig. Men varje gång jag kollar in i dina vackra ögon, så önskar jag att Vi lasts forever.

Jag sitter lite små-full efter att ha druckit några glas Rosie, vilket är min nya drog. Och i högtalarna spelas I've Got A Dark Alley And A Bad Idea That Says You Should Shut Your Mouth - Fall Out Boy. Om ca en timme ska vi dra oss in mot stan för att dansa natten lång på The Tivoli. Peace!

DATE: MONDAY August 10th 2010 TIME: 01:46

I should be in bed right now. Men mitt huvud dunkar och mitt hjärta värker. Jag försöker dränka min sorg i musik but I could really, really, use some booze at this moment. Jag har nyss varit på One Tree Hill-terapi i cirkus 4 timmar. Jag är på gränsen på att loosa mitt mind. Driving myself crazy. Jag har aldrig varit såhär krävande innan. Jag behöver kärlek 24/7 och det känns så.. lame? Jag känner mig som en patetisk liten krävande bebis. This aint me.

Jag behöver dra härifrån, bort från Helsingborg. Jag behöver en spontan roadtrip. Känn ingen sorg för mig, Göteborg. Det är vad jag behöver, Göteborg. Gothia, The City, Booze - sovandes i en bil. All over again. Den resan satte ett spår i mitt hjärta. Jag andades, jag var fri och jag levde.

Jag börjar skolan in about two weeks och jag vill verkligen inte tillbaka dit. Ingenting är sig likt. Det kommer vara ett halvt-tyst klassrum och en halvt-skrattandes skola. Det är sorg. Är det inte konstigt, hur människor kan sätta så djupa spår? Hur man redan kan känna saknaden av en viss person? Vårat läger som vi ska roadtrippa till början av Höstterminen better be fierce. Men inte lika firece utan dig, vännen. Jag önskar dig all lycka.

Jag pratar för mycket, jag skriver för mycket. Mitt hjärta är fullt av skit som måste ut. Mina ögon är fullt av skit som måste ut. Jag måste seiza min dag och inte tänka på det som har varit. Men det sitter där i bak-huvudet och jag får inte ut det. Jag är confused. Jag behöver råd. Jag behöver vägledning.

Jag ska börja om på nytt. I mitt liv och på bloggen. A fresh start. Cause now, you're not, where I want you to be.

behind the mask

i don't wanna be anything other than me.

Sista avsnittet av One Tree Hill - Season One ses just nu, I'm such a nerd. Jag bloggar från mobilen eftersom mitt internet har gett upp. Pain in the ass bara för jag måste göra små bokstäver med en knapp innan jag skriver vartenda bokstav ANNARS BLIR DET SÅHÄR. Haha. Anyway, sitter all alone i min svarta soffa och saknar min dude. Love.

I just don't have the heart

You are my destiny

I never thought that I could walk through fire
I never thought that I could take the burn
I never had the strength to take it higher
Until I reach the point of no return
And there's just no turnin back
When your heart's under attack
Gonna give everything I have
It's my destiny
I will never say never, no no
I will fight until forever, to make it right.
RSS 2.0