maybellene,Volbeat - Maybellene I Hofteholder

tiger,

Såhär spenderar jag min fredagskväll, med älsklingen liggandes brevid mig, ett paket Voltaren, ett paket Ipren, ett glas Oboy och Rock Star på TV. Jag är helt slut denna fredag efter en hel vecka i skolan, det blir lide för mycket ibland. Jag ska slänga mig i sängen snart och bara sova tills jag vaknar, vilket jag hoppas blir på söndag-kväll. Nej, där ljög jag. Jag vill att det ska bli lördag och att jag vaknar upp frisk och att min lover kommer hit. Perfekt.

MY/BABY/IS/BACK

what/a/fucking/morning

Ja, jag är en skolkare. Just nu så pallar jag inte trycket. Vill ni veta en rolig sak? Jag satte på Spotify men nej, det fanns virus i den satans Spotify så min dator har helt och hållet blockerat min kärlek. Och nu när jag äntligen kunde ladda ner det igen så fungerar det inte att logga in. Fucking fuck.

.

i'd/give/my/life/for/you

1O/current/obsessionsLast To Know - Three Days Grace, Simpe Design - Breaking Benjamin, Next Go Round - Nickelback, Sorry For Everything - Dead by April, If You Can't Live Without Me, Why Aren't You Dead Yet? - Mayday Parade, The Part That Hurts The Most (Is Me) - Thousand Foot Krutch, Something Better - Danko Jones, Empty With You - The Used, To Be With You - Calle Kristiansson, Give Me A Chance - Black Tide

touch/the/sky


firefly,

Det skulle egentligen blivit ett current obsessions inlägg men Youtube svek mig. Internet är galet segt så jag tänkte gå in och göra min systers dag ännu värre genom att vara jobbig. Känns rätt så najs.

För något år sedan gjorde jag saker som jag ALDRIG skulle gjort i vanliga fall och man mår såklart fortfarande skit efter det. Jag vill säga förlåt och liksom försöka göra de bättre. Men sen tycker jag inte att jag ska springa efter folk som bara släppte taget och som visste vad jag gick igenom men inte hade orken att bry sig. MEN hon var den bästa och den underbaraste. Jag saknar henne, riktigt mycket.Breaking Benjamin - Firefly

,

Hello fuckers. Jag var hemma vid ca 13:30 och då deckade jag direkt, vaknade vid 20:00. Väldigt lyckat. Nu drogar jag Three Days Grace och spelar FarmvilleFacebook, sjukt wierd hur ett spel kan vara så beroende-framkallande.

Jag fattar inte att hur den personen man tycker om så fucking mycket, är den personen man inte kan vara med. Den personen som inte är den rätta för en. Den personen som aldrig kommer vara trogen mot en. Den personen som bara kommer leka med ens hjärta. Jag tycker det är så jävla dumt.

sweet little rock n' roller.

Idag skippade jag idrotten och stack till stan med Shqipe efter skolan. Med mig hem fick jag två par leggins, med skinn på och vanliga. Just nu sitter jag och sjunger med i Nickelback's Fight for all the wrong reasons. Snart kommer morsan och hämtar mig och då blir det möte på Kvinnojouren där vi ska snacka om jobb. Hajt, vi hörs senare.


paradise,

När jag kom hem från skolan deckade jag direkt och vaknade vid ca 19:30. Egentligen borde jag sitta och drunka långsamt i min ULS-bok. Men vet ni vad? Jag har ingen lust, ingen lust alls. Jag sitter hellre och drogar Three Days Grace, det låter mycket trevligare. Jag ska gå ut och ta ett bloss innan Paradise Hotel börjar. Hade jag inte följt deras underbara tid där slaviskt så hade jag legat deckad i min säng.Three Days Grace - Without You

i'm standing where you left me.Skippade första lektionen och tänkte röra mig till skolan nu. Ha en bra dag, fuckers!

move,

Efter skolan var jag på möte hos den bästa. Var hemma ca 17:30 och stack direkt till gymmet med morsan och Natta. Just nu drogar jag Calle Kristiansson och väntar på att Paradise Hotel ska börja. For your information så har jag börjat med en "diet" (GI-metoden?) där jag inte äter bröd, pasta, ris och sånt shit. Vi får se hur det går ;) Höjdpunkten med denna "diet" är att man får lov att fuska EN gång i veckan och nu menar jag choklad/glass/chips/dippa all in one.

jacket,


'
Mocka-jackan ramlade ner i brevlådan idag. Den är lite mer grå IRL. Denna snygging ska få ersätta skinnjackan lite då och då när solen checkar fram. Detta påminner mig också om att när jag fyller 18 så måste jag beställa hem ett par röda converse, även fast jag helst vill ha skorna med AC/DC print.

CURRENT MUSIC OBSESSION: Black Sabbath - Changes

danko,


O1 We sweat blood O2 Time heals nothing O3 When will I see you O4 Forget my name O5 Code of the road O6 Don't fall in love O7 First date O8 Invisible O9 Never too loud 1O Sound of love 11 Your tears, my smile 12 Take me home 13 Something better

Danko Jones
har blivit min stora crush. Hans musik dunkar ur högtalarna 24/7. Om ni inte har hört honom innan, så gör det nu. Vilken man, vilken röst.

 

sadness,

amore,

Jag bara pratar om att jag fyller 18 snart. Men kom på nyss att då ska jag fan tatuera mig också. Har glömt bort det helt. Nu blev jag nervös. Holy shit. Chad Kroeger's & Jimmie Strimell's words on my body♥ that's amore.

zombie,

Happy birthday, världens finaste mamma. Vi firade henne genom att spendera dagen i Helsingör. Jag är helt och hållet zombie eftersom jag var uppe med tuppen idag. I'm going to bed men först ska jag glo klart Impact som rullar på kanal5.

Jag har precis allt jag vill ha i mitt liv just nu. Jag har bra vänner, jag går i en bra skola och jag har inga problem hemma längre. Jag lämnar allt som har med mitt förflutna bakom mig, ingenting kan trycka ner mig. 2O1O kommer vara ett så fucking bra år, ett år som man längtat efter.


NEW/YEAR


RSS 2.0