mj,



Idag bär det av till Landskrona, inte för att jag gillar det men för att jag ska träffa Shqipeliten.
Vi ska nog glo på Micheal Jacksons film, inte för att jag gillar det men för att jag vill träffa Shqipeliten.

   Erik Hassle - Dont bring flowers

john,



  John Mayer - Free fallin' (Cover)

Just nu; Kom nyss hem från IKEA, ska fixa mitt rum nu. I'll talk to you later.

Vill du ha en gratis .se domän? Klicka här!

,



And off I go..

Would you say goodbye to yesterday?



Jag och Natta stack till lillasyster igår och va där hela dagen. Fan, vad jag saknar henne.
Varje minut, varje sekund. Önska bara hon kunde vara här hos oss hela tiden. Jag älskar dig Esmeralda ♥

Nu håller jag på att måla naglarna och sen hoppar jag in i duschen. Jag är jävligt nervös för kl. 16.00 ska jag träffa en kille. And im dying. HEHEHEHE.

121 dagar kvar tills jag fyller 18. Jag längtar. Jag ska be till gud (även om jag inte tror på dig) att Dead by April ska spela för mig på min födelsedag. Jag ska be till gud (även om jag inte tror på dig) att Marcus pratar med gänget. Det hade varit den bästa födelsedagen i hela mitt liv.


Nickelback - If today was your last day
       - Låt mig se er live, nu tack.

I pimped my shoes





Jag har gjort mina converse liite snyggare. Detta gjorde jag för någon vecka sedan, är bara för lat för att fota. Nackdelen var ju att döskallarna va typ rosa, äsch, what the heck.. I'll survive :)

Just nu: Ska dra på mig något, sätta upp håret, leta upp passet och tömma diskmaskinen. Sedan åker jag med mama till banken och fixar leg. Talk to you later! Och medans jag är borta } Mötley Crue - Without you

You used to make my world shine



I love you.



Update: Nu är klockan 13:51 och jag har så himla tråkigt. Så i'm going out..          - GÅ IN PÅ HEMSIDAN.

HEHE, you're to fat... fucker

Såhär i efterhand.


Jag och Shqipe skulle ta hissen i fredags (en våning..) på vår skola och så möttes vi av det här..


När vi kom upp till dörren möttes vi av det här..

Det verkar som om vår skola uppmanar folk att ta dom två trapporna istället för hissen..
Det är ju iofs en hälso-skola..

Someday, somehow


On the way to Halmstad. /  Fransklänning H&M, Smycken H&M & Gina.

Vad är klockan igentligen? 12 bara? Då betyder det att jag var uppe kvart över 9.. Fan, för tidigt. Jag borde nog skruva fram den igen, då blir allt bra. Ja, då blir det bra igen. Nä nu blev det fel där ju. Vad fan, klockan är bakåtskruvad? Eller va? Vad fan är klockan!?

Nu ska jag gå ut och röka, sedan ska jag städa lite : ) ovanligt.
Jag är en tråkig människa just nu.

  Dead by April - Trapped

Why weren't we able to see the signs that we missed?


Min nya kula :}   pallar ej gropen jag fått. I disslike it.

Igår var vi på fest i Halmstad. Firade min mammas kompis Eija, det var riktigt kul. Efter några glas satt vi och sjöng med Tony och Jonas, måste bara påpeka att Jonas spelar gitarr som en kung. Det var underbart! Höll i gitarren ett tag och kom på hur mycket jag verkligen saknar att spela. Jobbigt värre. Iafl - Nu ska jag snabba mig att dra på mig något och sen sitter jag barnvakt!

Oh god, I wanna be that someone that you're with


Ta mig tillbaka! ♥                                                                   Dead by April, malmöfestivalen 19/8-09.


  Dead by April - Stronger

Jag har märkt att jag lyssnar mer och mer på låtarna jag blev kär i först när jag hittade Dead by April i december 2007. Det var Stronger som jag blev kär i dirr sen var det Promise me och sedan kom Losing you ut på radio och singel, då blev jag lite paff. Liksom, varför inte Stronger? Men nu kan jag inte sluta lyssna på den. Den är underbar, den har kraft. Den är bara så jävla bäst och den skrämmer livet ur syster vilket jag gillar.

You moved in last friday night



I can't fight anymore for you..             Igår efter skolan stack jag och Shqipe till stan och mötte syster, köpte min fina efterlängtade ring, har ej tagit några bilder på det jag köpt. Men det gör jag kanske imorgon. Köpte mer än en ring iafl, lite kläder och så. Idag följde jag med syster och mama till Väla och där köpte jag en stickad tröja från Gina, Hudvårdsgrejs och en tjock fet jäkla halsduk. Blev inte mer än så för jag har inte råd att slösa pengar igentligen men jag gör det ändå :) + FÖRRESTEN, jag råkade svälja min kula så jag har köpt ny. Den är ball. Jag visar den imorgon :)

Just nu; Röka, duscha sedan sova.
When you wait for a call that never comes,
when you're awake at night cause you miss someone
~ The Veronicas - This is how it feels

Hold on to me, never let me go



Detta var det bästa av alla.. Tycker verkligen att Calle borde göra en cover på denna låten, det passar helt perfekt för han att sjunga den! Du är såså bra Calle. Kan lyssna på hans audition om och om och om och om och om och om och om och om och om och om igen..

Fan, vad jag älskar alla i Idol detta året, sickt! Undra vem fan som vinner igentligen?

I need to hear you say; "I love you"



Skulle igentligen gått ut och träffat en kompis en stund, men jag tackade nej. Mår både psykiskt och fysiskt inte bra. Eftersom jag möblerar om så fick TV'n stå på golvet och jag fick ligga på mina mysiga kuddar, det var helt perfekt. Jag la och mös med tända ljus eftersom det är så kallt i detta huset, åt Chili-snacks, drack vatten och kollade på The Believer på TV6. Fyfan, vad bra den var. Jag ville inte missa en sekund så jag tänker röka nu typ.

Imorgon är det söndag och då är det en OTH-dag. Wiho. Som jag har längtat.
Och så är det Gossip Girl premiär 19.00 : )

I wanted you to stay



Du sjunger som jag vet inte vad. Jag älskar dig. Tack för att du sökte till Idol detta året, tack.
Du är en stjärna. Du fick mig t.o.m att gråta idag. Fan vad du är bra.

I'll just forget you lived



Look how you changed.           heeeeeeeeeeeeeeeeey! Vet ni vad? Jag gjorde ju en utvärdering av en kurs för en vecka sen, och guess what!? Jag fick nääästan VG! How big is that? Jo, real big. Haha ja, allså jag fick G+ och han sa till mig att lite av det jag skrev var på VG-nivå men han kunde ej ge mig VG eftersom jag inte skrev allt på VG-nivå. Det är ju göttare än göttast. Fan vad gött.

Iafl, jag är riktigt uttråkad och rastlös idag. Jag ska tvinga syster att inte vara med Arre utan istället ska hon laga mat! Bra va? Ja jag vet. hihi, hööh, haha.

I'm sorry, I can't be your world. ~ The Veronicas - In another life

Without you I fail, in everyway



Hej. Förlåt för  jag inte har uppdaterat, har inte orkat helt enkelt. Det är stress, stress, stress hela tiden.
Iafl, min dag - Skola, väldigt roligt som vanligt! Kom hem, tog det lugnt med mama, la mig i sängen och somnade ngn timme sen kom syster hem och jag kollade lite på matchen (Sverige - Albanien) men Grey's anatomy började ju 21.00 så kollade bara på reklamen då Sverige ledde med 3-1 (?). Nu orkar jag ej kolla mera.

Jag är så jävla slut alltså. Snart är det fredag och det är fyfan så härligt, MEN inte för härligt eftersom rummet MÅSTE fixas denna helg annars blir jag totalt galen. Skolan tröttar ut mig så mycket att jag verkligen inte orkar flytta kartonger och flytta möbler när jag kommer hem. Så denna helg gäller det, punkt slut. Idol på fredag, Michael-tema, för skönt. Man längtar till att höra Rabih (:    

Nu tänkte jag lägga mig, eller först en cigg. Sen sova. skönt.


Coldplay - Violet hill. Min drog just nu!

Jag saknar dig fortfarande, otroligt mycket.

I loved you all along



Lyssna.. bara lyssna..

Jag vet inte alls vad jag skulle gjort utan er och er musik, ni räddar en varje dag.
Ni lyser upp varje dag. Sluta aldrig göra det ni gör, ni gör det så jävla bra. Jag älskar er föralltid.

Mj - This is it



Denna låten hade världspremiär vid midnatt och imorse spelades hela låten hos VAKNA! Med The Voice.
I fell in love, den är helt amazing, lika underbar som vanligt. Det gör så ont i hjärtat att höra rösten, men veta att det bara är själen som lever kvar.. Hoppas du vilar i frid Michael!

Ska snart ta bussen till skolan, eller ja snart och snart, om en halvtimme typ. Måste bara hitta ngt att ha på mig, känner att jag kommer bli väldigt boring today. Wellwell, have a awesome day  : )

Believe that dreams come true, because they do



Hey, glömde berätta att jag vann skosnören från Beatas tävling : ) Har ej satt på dom på ngn sko än, eftersom jag inte bestämt mig för vilka skor det ska bli. Ett par ska iafl sättas på mina svarta converse men sen vet jag inte mer.. Ja, jag vill ha nya converse ,det också..

Fan vad dyra språkkurser är.. Jag måste lära mig spanska, flytande, verkligen. För när jag blir äldre vill jag bo i Spanien ett tag, jag älskar det landet. Jag vill kunna ta kontakt med mina släktingar utan att behöva prata engelska. Det är jobbigt, att t.o.m. folk som är hel svenska kan bättre spanska än mig. Okej, jag fick inte läsa det i skolan av någon anledning, men ändå. Jag har typ 3 tjocka läroböcker här hemma, men jag har inte tid ibland att sitta med det, jo idag, ja idag ska jag läsa lite innan jag lägger mig : ) -  Dumma dig papa, som inte lärde mig.

I'll stop breathing if I don't see you anymore


Från videon - Losing you.                                                                                                  ♥ Ni är allt.

Jag har målat min vägg svart nu. Nu är det NÄSTAN färdigt.
Jag har handlat på Second hand för FÖRSTA gången i mitt liv idag, haha, vad sägs om det? :D Jag köpte två skjortor, en tjocketröja, en kofta, en sammetsväst, väskor och lite annat.
Sen åkte vi till IKEA för syster skulle handla lite, jag köpte 2 par gardiner - oranga och shockrosa : )
Vilket intressant liv jag har.

Screw this snart säger jag bara, it's so fucking boring. Tror nog det bara blir musik i fortsättningen.
Talk TYou Later.

Been far away, for far to long


Rabih Jaber.

Denna killen är bäst bäst bäst, finns inga ord. Även om du kollar ner i golvet, även om du står helt stilla, även om juryn tycker att du hade ett dåligt framträdande - du sjunger rakt in i mitt hjärta, alltid! Du är så jävla duktig, jag hoppas du kommer såååå långt och jag röstar på dig varje fredag, I promise you that. ♥ Rock on.

Just one chance, just one breathe



Det suger verkligen att dom inte har någon video till denna låten.
Iafl, tja! Va i skolan kanske en timme idag. Vi hade ju utvärdering av kursen Arbetssätt och lärande idag. It sucks. Om han inte ger mig G, då får han en smäll alltså. I skipped our matte-prov och stack till dagiset istället. Åh, så roligt det var att träffa Max och Anna igen : ) hihi, ska ringa dit nästa vecka och se om Helena har fixat prao-plats till mig på Magda's avdelning. Hah, fan. Måste verkligen prata med dom om mina 3 veckors-prao också som vi ska ha på våren ;p haha. Aja i'm so whatever right now. Ska röka och medans jag gör det } the veronicas - all i have

30 most played songs

1. Dead by April - A Promise
2. Coldplay - The Scientist
3. Nickelback - Should've listen
4. Dead by April - What can I say
5. Dead by April - Sorry for everything
6. Coldplay - When I ruled the world
7. The Veronicas - When it all falls apart
8. The Veronicas - Revenge is sweeter
9. Dead by April - Unhateable
10. Nickelback - Fight for all the wrong reasons
11. The Killers - All the things that I've done
12. Staind - Everything changes
13. Nickelback - Mistake
14. Dead by April - My Saviour
15. Good Charlotte - If you leave
16. Staind - So far away
17. Dead by April - Erased
18. Jesse McCartney - Bleeding love
19. Nickelback - Follow you home
20. Nickelback - I'd come for you
21. Staind - For you
22. The Script - Before the worst
23. The Veronicas - This is how it feels
24. The Script - Talk you down
25. The Veronicas - In another life
26. Nickelback - Someone that you're with
27. Nickelback - Something in your mouth
28. Dead by April - Carry Me
29. The Veronicas - All I have
30. Mando Diao - How we walk

Sådärja. My most played songs, my favorite songs. : ) enjoy!

I can still remember the feeling



The worst part is that the minute you think you've past it, it starts all over again.

Ingen lust att blogga, ingen lust att sitta här och glo ens. Har pluggat i 4 timmar nästan. Lägger in några låtar imorgon eller ngt sen vi hörs. Jag orkar inte sitta här och skriva en massa deprimerande inlägg, bara patetiskt. Håller det för mig själv. Ha det bra : )

I'd come for you, no one, but you



Thank you for being the person that you are. (v)

Om jag hade en önskan, så skulle jag önska att jag ALDRIG träffade dig den dagen. Du ändrade hela min värld på bara 1 sekund, Men nu är du borta. och det gör så förbannat JÄVLA ont.

Say if it's worth saving me

Man kan visst inte lägga upp bilder.. Eller iafl inte jag..
Så jag får säga det med ord istället: I CAN'T ERASE YOU. Jag kan bara inte. Förlåt.

Nej, detta tar slut NU, NU! Jag ger upp, jag orkar förfan inte mer. På något konstigt vis - I fell in love. Men inte nu längre, nu tar det slut. Jag ska göra mitt bästa att radera dig även om jag inte kan.

Du var inte bara någon, du var min någon.

Förlåt, men säg ALDRIG att ni finns där när ni ändå inte är där. Tack.

I ANSWER YOUR QUESTIONS



tja. idag har jag vandrat runt i stan med shqipe liten och köpte en pälskrage, jag inspirerades av beata, skitsnygg är hennes jacka nu. men nej, jag kan inte till det. den pälskragen jag köpte är för lång, för tjock & jag tycker just nu för ful. så på måndag ska jag lämna tillbaka den. it sucks.

har fått ett mejl av en tjej som heter Matilda, som ville att jag skulle svara på några frågor.

Vilka band lyssnar du mest på? Jag lyssnar allra mest på Dead by April. Annars brukar Nickelback, The Script, Coldplay, Staind, The Killers, Daughtry, The Veronicas, Mando Diao, Lily Allen & Takida pumpas i högtalarna : )

Vilken är din absoluta favorit låt och varför? Det är olika, alla låtar betyder så jävligt mycket för mig. Dom som betyder mest är; I made it, Home & My immortal, det är en privat sak varför just det är dessa låtarna men det kan vi kanske ta någon gång i livet :)

Angels of Clarity - Den är så jävla härlig. Det stora pluset med denna låten är att det är en av DBA's gamla låtar, då Jimmie growlar mer än att sjunga. Sen tycker jag också att denna låten är så bra att släppa loss till, liksom bara försvinna in i sin egna värld.

If everyone cared - Den har ett speciellt budskap. Den har en handling och den säger exakt allt jag själv vill säga. Darför så ska jag tatuera refrängen så deras ord alltid är med mig. : )
Sen har jag flera stycken favoritlåtar men desse två är speciella : )

Vem skulle du verkligen vilja se LIVE? Åh, DBA om och om igen.. Men jag skulle verkligen vilja se Nickelback LIVE! Det är en dröm. (:

Har du en pojkvän? Nej det har jag verkligen inte, haha!

Var bor du? Jag bor just nu i Höganäs, en liten sketen by utanför Helsingborg : )

Var är du uppväxt? Jag är uppväxt i fina Malmö, som jag snart flyttar tillbaka till!

Har du några syskon? Ja, jag har två systrar. En storasyster som heter Natacha och är 19 år gammal. Och en lillasyster som heter Esmeralda som är 4 år gammal : )

Vilken skola går du i och vilken kurs läser du? Jag går i en "privatskola" som heter Victum, jag läser barn&fritid :)

Har ni några frågor som ni vill jag ska svara på? Då kan ni antagligen kommentera i bloggen eller skicka ett mejl till [email protected].

Come, please, i'm calling




Kom nyss hem. Vi har varit i Malmö och firat en kompis födelsedag : ) 18 år, grattis för 30:nde gången!
Jag är helt död, ska slänga mig i soffan framför TV'n och mysa med mitt godis jag köpte idag,
så sötnosar vi hörs sen eller imorgon (: men just nu ; coldplay - when I ruled the world 

I lost something I can't replace..



..And it's my dignity :/

Vartenda dag går bara upp och ner just nu, en dag är perfekt, en dag är bara ne fyfan..
Jag tar tag i allt nu, ny månad och jag klarar det utan kärlek. I promise, I'll be unbreakable.
Jag klarar det utan problem, jag klarar det utan oro, jag klarar det utan tårar. Gör jag?
Nej fyfan, vad har hänt? I used to be soo happy ..


Coldplay - fix you. So gotdamn amazing ♥
RSS 2.0