This is a bump in the road

Helsingborgsfestivalen - yesterday and today. Då super vi! Och i veckan snaggar jag en bit av skallen. Awesome!

Let's make out in the middle of the street

Zup. Tog en paus från mitt städande av mitt piss-rum som bara är en röra. Jag måste göra en stor-resning snart. Just can't fucking stand it. Pluset på det så är jag helt ensam. Och det är inte alright, nu när jag är på mitt deppig-tåg. Jag behöver min dude. Jag behöver en kram. Jag behöver en puss. Jag behöver höra hans underbara röst. Jag behöver hans armar runt mig. Jag behöver kl. 23:00 imorgon. Help me, God. Det äter upp mig inifrån.

Idag var vi på Skånes Djurpark med jobb. Mina "jobb-kollegor" och ungarna är ett par helt grymma människor, så vi hade fett kul. Jag blev 10 år igen och skulle direkt springa till Lo-djuren. My favorite. Men han sov. Han låg och snarkade. That ma-f*cker.

[ Varning för endast djur-bilder. Människo-bilderna finns på Natacha's camera. ]





I'm feeling like a white dove in the sky

Imorse drog jag, Natacha och Annie iväg på en roadtrip till Ullared. I'm not a virgin anymore! Och jag kom hem 3000 spänn fattigare. Men what the heck, jag är nöjd som ett as!




I would go straight to hell if you asked me to

Göteborgs-trippen blev längre än vad den skulle. Vi drog på Tisdags-natten runt 23:00-00:00 och vi var framme på skolan runt 01:30. Vi skulle egentligen dragit hem på Torsdagen men vi stannade enda till Lördag. Tänkte köra en sammanfattning på vad som pågick där. Bilder kommer upp när jag fått dom skickade till mig av Otilia.

WENDSDAY: Vi väcktes av Anders: GOOODMORRRRRGON TJEJERRRRRR - på världens härligaste Göteborgska. På förmiddagen gjorde vi en shopping runda i Guthenborg City och på eftermiddagen 16:00 så checkade vi när killarna i Råå IF spelade match mot finnarna och vann med 3-0. På kvällen käkade vi pizza och Stupid Me glömde mitt leg så jag fick inte dricka vin med brudarna. När vi kom tillbaka till skolan så hade vi en liten chillfest med Tim och Emil.

THURSDAY: Väcktes av regn rakt in i facet då det pissregnade ute. Killarna skulle spela match mot Norrmännen runt 10:00 så det var upp och hoppa tidigt för att åka dit i The Tour Bus med laget. Tyvärr så förlorade killarna matchen så det var en väldigt dyster stämning. På onsdagen bestämde vi date med Tim och Emil för en utgång i Göteborg på Torsdagskvällen. Vi åt middag och drack oss fulla med Mattias, TP, Mickey och Niclas innan vi tog spårvagnen in till stan. Det var en grymt rolig utgång med knäckta klackar och vakter som dissades. När vi kom hem på natten blev vi chockade när vi märkte att batteriet på bilen dött..

FRIDAY: Väcktes av skrikande killar som skrämdes på deras väg till frukosten. Det var en seg start på dagen då vi bara la och sov i bilen. Mattias och TP laddade batteriet med hjälp av startkablar och vi körde en runda för att köpa lite gott till kvällen då vi hade bestämt att stanna yttligare en natt. På förmiddagen checkade vi Råå IF's hemmagjorda turné, vilket var väldigt underhållande. På kvällen drog vi till Liseberg och tittade på när killarna gjorde bets inne på Casinot och drack öl. Happy as hell blev man hade åkt en tur på Kanonen och såg att JJ stog med det gosigaste lejonet som han vunnit åt en. Awesome!

SATURDAY: Sorgsna för att det var dags att bege sig hem till Skåne. Komiskt när vi skulle starta bilen och märkte att batteriet hade dött för andra gången. Vi umgicks lite med killarna innan vi kramades och sa hejdå för att köra söderut. Vi stannade en stund på MC för att käka en fet frulle med PLUS-meny så vi fick varsett grönt glas.


The Love Of My Life.

I am done, smoking guns

Jag är trött, trött på att försöka. Jag är trött på att försöka få din uppmärksamhet, jag är trött på att jag bara får den bara när det passar dig. Jag är trött på att bli ignorerad. Jag är trött på att vara orolig. Vi har den speciella kemin. Vi har allt, vi har det. Have we already lost it all?

På onsdag drar jag, Natacha och Otilia upp till Göteborg för att heja på Robin och CO när dom spelar fotboll, för att supa oss fulla och för att sova i en bil. Det kommer bli den bästa roadtrippen ever, det kommer bli fierce. Jag längtar så jävla mycket! Bara för att mina brudar är bäst.

Jag kommer inte skriva ett skit här på några dagar. Or even weeks. Love.




you lost me

I am done
Smoking guns
We've lost it all
The love is gone

She has won
Now it's no fun
We lost it all
The love is gone

And we had magic, And this is tragic
You couldn't keep your hands to yourself

One tune everyday for 3O days



Christina Aguilera - Fighter

I wanna say thank you cause it

Makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter
Made me learn a little bit faster
Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter

I'M IN L.A, BITCH

Igår var jag på Landskronakarnevalen med brudarna. En grym kväll med thai-mat, öl, fylleskratt, Jozz's tjur-åktur, Anna Anka och Eric Saade on stage. Idag mår jag inte alls bra och solen skiner utanför men sol och huvudvärk passar inte så bra ihop. Det blir en söndags-helkväll framför The Television för mig idag. Reprisen av Ugly Betty som jag missade, Greek and last but NOT least - One Tree Hill. Lovely.

[As you see så har jag lagt tillbaka min gamla design. Jag blev trött på att ha den helt vit, men jag ändrar nog denna lite senare.]










work,

Sitter nere i lokalen just nu och drogar Adam Lambert, min gud. Jag slutar runt 15:OO och då ska jag ner till tandläkaren och sen drar jag och morsan och köper en ny mobil till mig. Med tagentbord. Fierce.

CIGARETTE,

Jag har inte rökt på 1O dagar. Men jag behöver min dödliga tröst. Cry me a fucking river.

One/tune/everyday/for/3O/days



Justin Bieber - One Less Lonely Girl

Ja, jag har fått Bieberfever. Haha, pinsamt. Men killen har charmat skiten ur mig med hans underbara röst, gulliga ansikte och charmiga leende.

One/tune/everyday/for/3O/days

Jag skippar Day 12 för I don't hate music.


Joshua Radin - I'd Rather Be With You

Detta är en real man, alltså. Komiskt hur jag satt och lyssnade på han för över ett år sen och nu spelas han på radio. Jag är in love i I'd Rather Be With You och jag njuter som ett as när jag lyssnar på den. Men jag tänker inte glömma att be er lyssna på 3st av hans oldies från 2OO7 som är amazing; What If You, Everything'll Be Alright (Will's Lullaby) & Winter.

VIVA/ESPAÑA

Ork till att sitta vid datorn finns inte, men idag är det regn (på min enda lediga dag..) och feber blandat med all kinds of sickness shit så idag ska jag bara chilla och dra en runda till IKEA later on. Jag ville ägna ett inlägg till min andra halva som vann VM för första gången. Det var magi. Efter att det varit mållöst i 116 minuter satte Andres Iniesta 1-O och gjorde Spanien till världsmästare 2O1O. Fierce. Carles Puyol, du ska ha en fet jävla belöning för att du tog oss till VM-final med din nick. I'm so f*cking happy.

















BREAKINGBENJAMIN-UNKNOWNSOLDIER

One/tune/everyday/for/3O/days



Nickelback - Do This Anymore

DAY UPDATE: Första dagen på jobbet idag. Först va det att ringa samtal och sedan fick man sortera kläder, blö på det. Runt 15:OO-16:OO blev det soft och man fick dra till stranden med barnen. I love my job! Blir fullt hela denna veckan men från och med nästa vecka så jobbar jag på onsdagar och hoppar in när dom behöver mig. Idag har jag och Brääät grillat lax och ätit det med pastasallad. Fett gott. Just nu håller jag på att städa lite, för mitt rum looks like shit. Peace.

LÄNGESEN,



När vi sågs första gången
Rusade förbi mig snabbt på perongen
Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen
Som om jag låg ner på marken och blev slagen
Betraktade ditt hår
När det fångades av vinden
Som att svimma på en bergstopp utav svindeln
Den stunden satt jag fast i ett nät förtrollad bunden
Tappa hjärtat i knät
Kunde inte tänka logist eller sunt
Och för varje sekund som du inte fanns blev det tung
Började sakta uppvakta på avstånd i brev
Men det spelade ingen roll vad jag skrev
Du hade inte fastnat än inte fattat än
Vilken kärlek som fanns att bara hämta hem
Men efter ett tag
Det började korespondera
Mina förhoppningar dom väcktes
För att sen raseras


Varje gång är som den första gång vi sågs.

DEPRESSING/SUNDAY

Imorse solade man i ca 1h innan solen drog sin väg. Sen dess har jag inte gjort ett smack, ruttnat framför datorn och TVn. Jag håller på att ladda ner säsong 1-6 av One Tree Hill men det står fortfarande att det är 54 timmar kvar. Men lite lycka fick jag ändå när jag såg att One Tree Hill har börjat gå på TV igen, 18:OO på kanal5. Älskade serie.

Jag vill resa till min andra halva, Spanien. Jag vill äta Patata Bravas på ett parkcafé i Castelldefels. Jag vill tatuera in en örn på mitt högra ben. Jag vill köpa nya saker till mitt rum. Jag vill möblera om. Jag vill köpa en ny mobil. Jag vill ta körkort. Jag vill tillbaka till Väsby Förskola. Jag vill ha ett SMS från dig. Jag vill ha en reunion med mina brudar i Malmö. Jag vill skrika mig hes på en konsert. Jag vill tälta. Jag vill till Båstad och festa med kändisar. Jag vill att Ännchie ska komma hem. Jag vill ligga på stranden. Jag vill bada i Sveriges kalla hav och skratta så jag får ont i magen till hur komiska Otilia, Natacha och Robin är. Jag vill inte erkänna att jag gärna hade fortsattit med att röka.

Nu skiter jag i detta. Nu ger jag upp.
Du kan ta ditt jävla skit och stoppa upp det någonstanns. Jag är ingen jävla toffel.

One/tune/everyday/for/3O/days



Michael Jackson - Human Nature

Iofs så får nästan alla hans låtar mig att somna. Nu menar jag på ett bra sätt. I will love you forever, my king!

monster,

One/tune/everyday/for/3O/days



Yolanda Be Cool - We No Speak Americano

Hm. Svårt att välja en? Man kan ju dansa till allt. Men vi tar favoriten AAAAMERICANO! haha.

DAY UPATE: Just nu håller vi på att sminka oss, ska snart starta grillen och sen börjar förfesten. Senare ikväll drar jag, Natta, Otti och Jozz in till Helsingborg och träffar Felicia och Melissa och sen dansar vi till O3:OO på The Tivoli. Vi fortsätter säkert med efterfest på Ättekulla. Det kommer bli en grym Ladies Night. KYSS!
RSS 2.0