blind,

SEXONTHEBEACH

Idag har det schteeekts och badats med Natacha och Otilia i Råå. Vi hälsade på Felicia när hon jobbade också och fick gratis glass. Imorgon drar morsan och styvfarsan iväg på en liten tripp, så det är föräldrafritt i någon vecka. Fyfan vad skönt det ska bli, haha. Fast morsan måste ändå snabba sig hem för mitt hår behöver en färgning genast och nej, jag kan inte göra det själv ;p det är ljusrött/brunt/orange, you name it. I'm no longer a redhead and it hurts, haha. Imorgon blir det stan för lite shopping och sedan schteeeek någonstanns i Helsingborg, detta är livet!

IFIHADYOUTHATWOULDBETHEONLYTHINGI'DEVERNEEDA little bit late, men videon till If I Had You är ute. Eller ja, den kom ut den 16 juni 2O1O men jag var i Turkiet då. AAAAAAH, min underbara gud. I love him! Men om jag ska vara ärlig så förväntade jag mig en helt jävla freaking amazing grym video, men denna är ändå perfekt. Adam Lambert is a fucking genius!

.Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now

One/tune/everyday/for/3O/daysLady Gaga - Money Honey
Kvinnan är magi, rent ut sagt. Hon äger ena halvan av mitt hjärta.

my knees get weak intensive
when you give me k-kisses
that's money honey
well, I'm your lover and your mistress
that's money honey
when you touch me, it's so delicious
that's money honey
baby, when you tear me to pieces
that's money honey

One/tune/everyday/for/3O/daysDead by April - Angels Of Clarity

25 september 2OO9, när jag var och såg Dead by April live med min brud Shqipe. Det var mäktigt, kungligt. En minne för livet. Dessa grabbarna kan bring you up when you're down på en sekund alltså. Jag hoppas att jag får uppleva den känslan igen, den var underbar. Jag älskar er!

HAPPY/B-DAY/MIKEY

38 years today, Mike Kroeger. The worlds most wonderful bassist! I love you.

KING/OF/POP

25 juni idag. Ett år sen du lämnade världen i stor saknad och sorg. Vår kung inom musik, vår gud inom musik. Känns inte som att det var ett år sen jag skrev att du hade left the building [klick]. Jag har en känsla av att du fortfarande finns någonstanns där ute. Jag hade gett nästan vad som helst för att få se dig live. Att få se dig vara den mannen du är, den mannen med den finaste rösten som fick vartenda hjärta att brista, den mannen med dansstegen som förtrollande hela världen. Ingen var beredd på att du skulle försvinna men ingen kommer någonsin glömma dig. Din musik kommer leva kvar tills jorden går under. Ditt budskap kommer finnas kvar tills jorden går under. Om du nu finns där ute fortfarande, så kom tillbaka och sjung för mig en sista gång. I love you, Michael Joseph Jackson. ♥

One/tune/everyday/for/3O/daysAkcent - That's My Name

Turkiet. Marknaden. Stranden. Baren. Side's vackra stad. Människor. Affärer. Efes Pilsen. Drinkar. God mat. Dans.
Jag saknar det underbara landet. Jag vill bara vakna upp i hotellet en dag till och gå ut på balkongen och känna värmen. Känna den underbara doften av hav. Äta god frukost, sätta på sig bikinin och dra ner på stranden. På vägen till stranden går man förbi K.A. och skrattar en stund. Ligger och degar tills magen börjar kurra. Drar tillbaka till hotellet, duschar, gör sig iordning till kvällen. Går ner och äter middag. Ut och dricka goda Tequila Sunrise, Sex On The Beach och Blue Hawaii. Jag vill tillbaka.
my/one/and/only,

22 juni var det en månad med dig. Känns sjukt att bara efter en månad kunna känna det jag känner för dig. Första gången jag såg dig klickade det. Jag behövde bara titta in i dina ögon en gång och sedan försvann allt runt omkring mig, då var jag stuck. Man gick hem, tänkandes på den killen man träffade på en klubb. Skrattade åt sig själv för att man hade ett hopp att träffa honom igen. But there you were. På 6 veckor så har du ändrat mitt liv totalt. Hur du kan få mig att må som en prinsessa på en sekund, allt du behöver göra är att le åt mig, att bara kolla mig i ögonen. Det är något folk borde förstå, det kvittar hur länge jag har känt dig, det är mina känslor för dig som räknas. Att du gör mig lycklig är vad som räknas. Jag vet att jag inte borde hoppas på för mycket, jag vet att jag inte ska förvänta mig detta men jag vill vara med dig föralltid. Jag vet med hela mitt hjärta att det är du som är den rätta för mig. Ingen har fått mig att må som du gör. Du gör mig svag, på ett bra sätt. Du är prinsen på den vita hästen. Du är min ängel utan vingar. Jag ska ta vara på varje minut jag har dig vid min sida.
Jag älskar dig, Victor. I really do.

One/tune/everyday/for/3O/daysGES - När vi gräver guld i USA

Denna låten påminner mig om brudarna - Natacha, Annie, Otilia och Josephine. Om våra grymma hemma- och utekvällar, där humöret varit på topp och vi har skrattat så att vi gråtit. Den påminner mig om vår vänskap och hur vi kommer klara vartenda hinder. Jag har inte känt er så länge men tiden med er har väckt så mycket inom mig till liv, ni gör allt svårt så mycket enklare. Jag vill bara säga tack för att jag fick lära känna er och tack för alla underbara minnen vi har ihop som ska bli så jävla mycket fler. Kärlek!


[natacha's 2Oth birthday party]

One/tune/everyday/for/3O/daysRon Pope - A Drop In The Ocean

Magi. Den är fantastisk, men ändå så sorglig. Känslor. Obeskrivlig kärlek. Jag har lust att sätta den på Day O5 också, för min dude har varit i tankarna varje gång jag spelat denna låten innan vi blev tillsammans.

One/tune/everyday/for/3O/daysK'naan - Waving Flag

Den officiella VM-låten, såklart. Den har power. Ni har väl sett reklamen på TV när dom visar olika danser som lagen har gjort när det blivit mål? Ja, power-låten i bakgrunden. Härlig att lyssna på medans man ser en match också. Lyssna och njut, people!

personal/shit


[gammalt collage, hittad i magical-mappen. 3O seconds to mars, ron pope, mayday parade, gaga, adam lambert, chris daughtry, nickelback, bieber, ke$ha, the fray, one republic, stanfour, breaking benjamin, dead by april & kate voegle]

Klockan är O3:36 och solen håller på att gå upp. Just nu sitter jag och lyssnar på Can't Let You Go - Adam Lambert. Njuter som ett as, ska jag bara säga. Han är en gud. Iallafall så har mitt sömn-tåg gått för längesen och jag kan inte sova. När jag väl har börjat fundera, så kan jag verkligen inte sluta. Varning för personligt skitsnack.

Hur fan gör man? Hur ändrar man sin personlighet som man haft i 18 år? Jag vill inte mer. Jag står inte ut. Jag vill inte sumpa vartenda vänskap, vartenda förhållande. Jag vill inte. Det dödar mig. Det hände en gång, det va ingen stor grej (jo det var det) och jag känner mig värdelös. Jag vill vara med honom, bara med honom. Ni kan säga precis vad ni vill, I don't give a fuck. Tre veckor, tre år, fuck detsamma - jag älskar honom med hela mitt hjärta. Han är perfekt. Han har allt, allt en tjej någonsin kan önska sig. Osäkerheten tar ju över tillsist och det slutar väl dåligt. Eller ska vi tänka positivt denna gången?

Man mister vänner, dom drar iväg som ett par racerbilar. Vad fan händer? Skitsnack, skitsnack, skitsnack. Vi går förfan inte i grundskolan längre. Jag vet att jag inte borde bry mig, jag vet att dessa patetiska tankar inte ska skrivas ner men jag måste ju få ut det någonstanns. Ingen öppnar ju förfan öronen, så ni kanske öppnar era ögon. Jag ställer upp som ett jävla rövhål för människor. Jag ger så mycket av mig själv och min tid till era små problem, men när jag behöver er, vart finns ni då? Jag kanske inte borde prata plural längre, jag skiter i DIG nu. Get a life, bitch.

Men lite lyckligt lottad är man ju ändå. Jag har en grym familj och ett par underbara brudar i mitt liv. Och ett helt skafferi fullt av gudomlig musik som får en att må bra varje minut. Tack.

choice,

One/tune/everyday/for/3O/daysSlash feat. Fergie - Beautiful Dangerous

Slash och Fergie? No. I hate it. I fucking hate it. Hon är en av dom värsta sångerskorna som finns, hon må låta bra på en inspelad och redigerad låt, men live - fyhelvetesjävlafan. Slash kanske vet vad han gör och all respekt till han men det låter förjävligt. Det går bara inte ihop.

ineedsomebodytoloveandsomebodytoloveme

One/tune/everyday/for/3O/daysNickelback - This Afternoon

Det är så svårt att välja en favoritlåt eftersom jag inte har just en. Men en låt som ploppade upp i mitt huvud direkt var This Afternoon. Jag hamnar i trans redan i introt and that's a good sign. Men jag måste viska tyst att Someday är exakt en millimeter efter..

BecauseofyouI'mflyinghigher

Jag är tillbaka i Sverige. Fyfan, vad jag älskade att vara i Turkiet, så fritt och underbart. Det var första gången jag åkte dit men de är absolut inte sista gången! Underbart väder, underbara människor och underbara converse-skor. Sitter och lyssnar på Akcent - That's my name och drömmer mig tillbaka. Det är skönt att vara hemma, att kunna umgås med mina brudar och min dude. Jag hade aldrig klarat mig utan dom, men jag hade kunnat stanna i Turkiet i åratal.

Slänger in några random bilder. Har inte laddat upp bilderna från Natacha's kamera än, men när jag väl har gjort det så kommer det fler grymma bilder.
RSS 2.0